Întrebări frecvente – FAQ

Care sunt detaliile ce pot fi personalizate?

 •   Culoarea sau mărimea cristalelor sau pietrelor semiprețioase folosite la accesorii;
 •   Materialele folosite;
 •   Modificări și adaptări ale unor modele deja realizate;
 •   Un design total nou, inspirat de o fotografie a unei bijuterii, rochii sau coafuri.

 Accesorii din materialul din care a fost realizată rochia mea de mireasă se pot realiza?

 •   Dacă rochia ta de mireasă a fost realizată la comandă, probabil ți-au rămas câteva bucăți de dantelă sau de voal, e păcat să le arunci! Le putem folosi la crearea accesorilor tale, creând ceva unic și personalizat. Putem crea din ele accesorii pentru păr – piepteni, agrafe, cordeluțe, portjartiere, accesorii pentru pantofi sau un cordon pentru rochia ta!

Cum comand?

 •  Comandă direct produsul afișat pe site prin adăugarea produsului în coșul de  comandă și urmarea tuturor pașilor de achiziție;
 •  Completează cu toate cerințele solicitate Formularul de Contact și trimite-l!
 •   Mă poți contacta și la telefon  0724 932 531 pe email biancasilvia.marcu@gmail.com sau pe mesageria privată Facebook – Bianca Marcu Accesorii Mirese

Nu percepem avans pentru lucrarea comandată (excepție rochie de mireasă).
Pe parcursul creării produsului vom ține permanent legătura, îți voi trimite fotografii ce vor ilustra procesul de producție, astfel încât vei putea oricând interveni, în cazul în care consideri că e nevoie de ajustări minore. După ce îți place produsul, se trimite coletul cu plată la ramburs.

Durata realizării accesorilor personalizate, unicat?

Durata realizării produselor comandate poate varia de la 5 – 14 zile în funcție de complexitate și de materialele alese.

Unele perioade din an sunt extrem de aglomerate, de aceea te rog să mă contactezi din timp, pentru a fi sigură că vei avea accesoriile la timp.

Produsele vor putea fi ridicate direct de la magazin sau livrate prin Fan Curier.

Confidențialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice,  S. C. Rosa Bella Dress S.R.L.are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului www.rosabelladress.ro .

Site-ul www.rosabelladress.ro este operat de societatea Rosa Bella Dress SRL, cu sediul în Dumbrăvița, punct de lucru Kapa Center 1, stand A3, Timișoara.

Prin completarea formularului de comandă de pe www.rosabelladress.ro. utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorul www.rosabelladress.ro în următoarele scopuri:

 •   Stabilirea contactului cu clienții;
 •   Prelucrarea comenzilor;
 •   Participarea la concursuri, promoții;
 •   Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
 •   Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea www.rosabelladress.ro și a terților cu care www.rosabelladress.ro are relații de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.rosabelladress.ro pivind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătura cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email .