Urmează-ți chemarea este deviza mea, iar frumosul este calea spre care mă îndrept de când mă știu!

   

            Sunt Bianca și de copil mi-a plăcut să creez, să transpun viziunea mea în lucrurile frumoase din jurul meu. Când ești copil vezi cel mai clar. Simți. Eu simt dintotdeauna viața ca-ntr-o poezie. Permanent creez. N-am făcut decât să-mi urmez chemarea. Chemarea mea este să creez, acum, în exclusivitate, pentru voi – Miresele mele.

             În 2012 am absolvit Facultatea de Arte Timișoara, secția Design textil. Apoi, printr-un program de Internship, m-am dezvoltat la firma Casa Marcu, firmă a familiei mele, specializată în domeniul nunților sub îndrumarea mamei și a tatălui meu.

             În anul 2013 mi-am înființat firma fără un fond mare de investiție, primele accesorii de păr le-am creat sub un program creativ ”Recycled materials”. Orice rest de material îl transpuneam într-o creație unică. Din nimic cream ceva minunat! Nu mi-am dorit nicând, în mod particular, să-mi încep o afacere, am mers doar cu valul, nu m-am împotrivit nicio clipă niciunei provocări, înaintând de fapt cu pași mărunți.

             Și acum răspunsul la întrebările De ce NUNȚI? De ce MIRESE?
Deoarece Căsătoria este o taină divină, o chemare divină, un moment unic în fața lui Dumnezeu, marele Creator. Fiind copilul Lui, continui o creație. Orice obiect realizat de mine, este construit exclusiv într-o energie caldă, pozitivă.
Sunt conștientă că obiectele poartă după ele energia manufacturierului, al creatorului. Când creez intru în transă, mâinile lucrează fără a avea un model de urmat, inspirația mă prinde construind realitatea prezentului ”Aici și Acum”! Când creez pentru o mireasă, amprenta ei se contopește cu viziunea mea, rezultând un accesoriu personalizat, UNICAT!
             
             Pot spune despre mine că sunt ARTIST, nu doar un individ care și-a găsit ceva nou de făcut. Creația mea e un proces continuu, etern, omniprezent și unic. Vino să îmi cunoști Universul!
Orice lucru pe care îl fac mă reprezintă and that’s a Role! My Role! Succesul meu se datorează familiei mele, prietenilor, colaboratorilor, clienților care au avut încredere în mine și desigur Universul atât de mare și de minunat!